BEMUTATKOZÁS

 

Üdvözöljünk a CHIB Travel honlapján!

 

   Irodánk - China-Hungary International Business Travel, ahogy a nevéből is adódik -, elsősorban kínai beutazó turizmussal foglalkozik, de természetesen egyéni vagy csoportos igényeket is ki tudunk elégíteni akár belföldi vagy külföldi utazásról legyen szó. Továbbá irodánk készséggel segít a repülőjegyek és vízumok beszerzésében, illetve autóbérlés vagy egyéni szállások lebonyolításában is.

 

  Munkatársaink több évtizedes kereskedelmi és turisztikai szakmai tapasztalattal rendelkeznek, így minden kedves utasunk és partnerünk maximális kiszolgálásban részesül. Mivel tudjuk, hogy az idő mindenkinek pénz, a hozzánk beérkező megkereséseket igyekszünk minél előbb teljesíteni. Utasaink biztonságáról a Colonnade biztosító gondoskodik, akár belföldön, akár külföldre utaznak. Rendelkezünk ADS engedéllyel is, és minden kötelezően előírt jogosítvánnyal, ami az utazásszervezéshez szükséges.

 

   Reméljük sikerül egy életre szóló és élményekben gazdag utazást megszervezi Önnek is! Kérjen ajánlatot munkatársainktól!

Várjuk szeretettel a Corvin sétányon lévő irodánkban!

 

CHIB Travel csapata

 

 

 

 

 

Utazási feltételek

http://www.chib.hu/utazasi-feltetelek

 

 

 

Ajándékutalvány

Irodánkban lehetőség van ajándékutalvány vásárlásra is. Ha még nem tudja pontosan milyen utazást szeretne ajándokozni szeretteinek, az ajándékutalvány vagy utazási utalvány vásárlás erre tökéletesen megfelel. 1 éven belül bármikor felhasználható és bármelyik általunk szervezett utazásra beváltható. Kérjen bővebb információt munkatársainktól!