• 2 hálószobás apartman - Corvin sétány

    1 nap / 0 éj

    1 hálószobás apartman - Corvin sétány

    1 nap / 0 éj
  •  

Vízumkérelem

 

A kínai vízum igénylése előtt figyelembe kell venni, hogy milyen célból szeretnénk Kínába utazni és melyik vízumtípusra van szükségünk?

A vízum igénylésének további menetéről a bővebben menüpontra kattintva tudhat meg többet.

 

Jó tudni

 

Mielőtt elindul a világ bármely tájára utazás előtt tájékozódjon a beutazási feltételekről és egyéb fontos tudnivalókról.

Amit látni kell...

 

Ha Kínába látogatunk, feltétlenül látnunk kell ezt a 9 tartományt. UNESCO világörökségek, hatalmas ókori építmények, gigantikus nemzeti parkok, sivatag és trópusok, 5 ezer éves kultúra és még sok-sok látnivaló vár bennünket ebben a hatalmas országban.

Tudnivalók az országról

 

Összegyíűjtöttünk néhány fontos információt az országról amit érdemes tudni mielőtt útnak indul. Mindenekelőtt az egészségügy, közbiztonság, éghajlat, utazási információk, szálláshelyek vagy a helyi szokások ismerete nagyon hasznos lehet egy idegen környezetben. 

 

BEMUTATKOZÁS

 

Üdvözöljünk a CHIB Travel Kft. honlapján!

 

  A China-Hungary International Business Center (CHIB Travel Kft.) tevékenységei: üzleti partnereinknek kínálunk szaktanácsadást magyarországi üzletkötéseikhez illetve segítünk nekik az itteni üzleti életben eligazodni. (Pl. tolmácsolás, vízum beszerzés, hivatalos dokumentumok beszerzése, lakásvásárlás, letelepedés, stb.)

Másik tevékenységünk a hosszú...