Új utakon - 3 éj Peking, 3 éj Shanghai

Kína > Peking > Shanghai

Peking és Shanghai új utakon

Szállás típusaSzálloda ***

EllátásFélpanzió

Utazás módjaRepülő

Már600 USD / fő-től

 

ÚJ UTAKON: 3 ÉJ PEKING – 3 ÉJ SHANGHAI

7 nap / 6 éjszaka

 

 

Indulási dátum: tetszés szerinti indulással

Ellátás: félpanzió

 

 

Program:

 

1.nap  Érkezés Pekingbe: (vacsora)

Érkezés után találkozás a helyi idegenvezetővel, majd transzfer a hotelbe. Miután jól kipihenték magukat, vacsora egy helyi étteremben. Ezt követően szállás a hotelben.

 

 

2. nap Peking: (reggeli/vacsora)

Reggeli után pekingi városnézés kezdődik a világ legnagyobb közterével, a Tian’anmen térrel amely mindenkit lenyűgöz méreteivel már első látásra. Ezt követi a Tiltott Város. A császári palota, amely 24 Ming és Szing dinasztiából származó császár otthona volt és amely a legnagyobb a világ többszáz éves építészeti műemlékei között.  Végigsétálva a múzeumban lehetőségünk adódik szemünkkel látni, kezünkkel megérinteni és szívünkkel átérezni ezt a kivételes építményt. Délután folytatjuk utunkat a Nyári Palotához. A legnagyobb királyi park, gondosan ápolt szép környezet. Az Államtanács 1960-ban Kína legfontosab kulturális műemlékei közé  sorolta. Számos nagyszerű példát láthatunk itt a többszázéves kínai építészet remekeiből a csodálatos tájkép mellett. Vacsora egy helyi étteremben. Szállás a hotelben. 

 

3. nap Peking:  (reggeli/vacsora)

Reggeli után a 75 km távolságban található Nagy Fal,  és a Juyong sétány, valamint egy jade manufaktura meglátogatása, amelyek az ország jelképeivé váltak és jól mutatják a kinai tudomány fejlettségét. Szinte hihetetlen, hogyan voltak képesek ilyen hatalmas méretű építményt létrehozni a régmúlt idők fejletlen eszközeivel. Ha marad elég idő, rövid fotózás a Pekingi Olimpiai Park területén, ahol a Nemzeti Stadion-Madárfészek és Nemzeti Viziközpont- is megtekinthető kívülről. Vacsora egy helyi étteremben. Szállás a hotelben.

 

4. nap Peking /Shanghai (reggeli/vacsora)

Délelőtt a Liulichang negyed látogatása, amely Peking belvárosában található és amely a hagyományos kínai kézműves termékek, ékszerek dísztárgyak, továbbá régiségek árusításával foglalkozó üzleteiről hires. Ez Peking legrégebbi városnegyedeinek egyike.  Aztán a  Da Shi Lan, meglátogatása következik, amely  Peking legrégebbi utcája, több, mint 570 éves. A Ming dinasztiához tartozó Yong Le császár uralkodása alatt, 1430-ban építették. Da Shi Lan utca 375 méter hosszú és 26 üzlet várja az idelátogatókat. Ezt követően továbbutazás Shanghaiba – Repülő vagy szuperexpressz-, érkezés után transzfer a szállodába, pihenés. Vacsora egy helyi étteremben, szállás a hotelben.

 

5. nap Peking /Shanghai (reggeli/vacsora)

Reggeli után egy budhista szentély, a  Jade Buddha Templom meglátogatása Shanghai városi forgatagában. A szentély a benne található két felékszerezett fehér jade Budha szoborról kapta a nevét. Az egy tömbből kifaragott űlő jade Budha szobor a napfényben áttetszővé válik, ragyogva hírdeti a kínai művészet magas szintjét. A  Yuyuan Kert  tavacskái, sziklakertjei sövényfolyosókkal, gyönyörű virágokkal, árnyas sétányokkal vannak összekötve mindenütt,. Ezt követően egy  gyöngy manufaktúra  meglátogatása következik. A hires bevásárló utca, a Nanjing Road modernizálása és átépítése után Kína első számú kereskedelmi utcájává vált. Olyan bevásárló paradicsom a túristáknak, mint New Yorkban a Fith Avenue, vagy Párizsban a  Champs-Elysées. Azután a  Bund  következik. A felújított folyópart a város talán leghíresebb látképét adja. A BUND szó  anglo-indiai eredetű, kővel kiépített vízpartot jelent. Innen adódik a legszebb kilátás a kivilágított városra is. Vacsora és szállás Shanghaiban.

 

6. nap Shanghai-falu, Vizi-Shanghai (reggeli/vacsora)

Ezen a napon Zhujiajiao meglátogatása a program, amely  Shanghai városperemén található.  Zhujiajiao olyan viziváros, amely jól ismert a több, mint 1700 éves történelméről egész Kína szerte. Területe 47 négyzetkilometer, épületeivel, lagunáival, mint fénylő gyöngyszem ragyog az őt övező hegyek és tavak között.  Talán ezért is kapta a “Gyöngyfolyam” nevet a kis város, amely a legjobb állapotban található Kína négy ókori települése közt. A program után visszautazás Shanghaiba, vacsora egy helyi étteremben.

 

7. nap Shanghai elutazás: (reggeli)

Reggeli a szállodában, hazautazás menetrendtől függően.

 

***Program vége***

 

 

ÁRAK CSAK LEKÉRÉSRE!

Kérje ajánlatunkat és mi a legjobb árat adjuk Önnek! 

Email: info@chib.hu 

 

 

Az ár tartalmazza:

szállás 2 ágyas szobában 

reggeli és vacsora

privát transzferek (reptér/vonatállomás/hotel, hotel és a városnéző programok kiindulási helyei között)

autóbusz és idegenvezető a programokon

belépők a programban leírtak szerint

 

Az ár nem tartalmazza:

nemzetközi repülőjegy

belföldi repülőjegy illetve vonatjegy (választható)

szükséges vízumdíjak

fakultatív programok amik nem szerepelnek a program leírásban

balesetbiztosítás

egyéb személyes kiadások

borravalók