Peking - Luoyang - Hszian - Sanghai

Kína > Peking > Shanghai

Peking-Luoyang-Hszian-Sanghai

Szállás típusaSzálloda ****

EllátásFélpanzió

Utazás módjaRepülő

Már830 USD / fő-től

PEKING–LUOYANG-HSZIAN-SHANGHAI

9 nap / 8 éjszaka

 

 

Indulási dátumok: tetszés szerint választható

Ellátás: félpanzió

Szállás: 3*, 4*-os hotelekben

 

Program:

 

1. nap: Érkezés - Peking (vacsora)  

Megérkezés a pekingi repülőtérre, a helyi idegenvezető az érkezési oldalon várja az utasokat, transzfer a szállodába. Az este során szabadidő, vásárlás, ismerkedés a várossal. Szállás a hotelben, vacsora egy helyi étteremben.

 

2. nap :  Peking (reggeli/vacsora)

Reggeli után kezdődik  a  jade Manufaktúra, és a Kínai nagy Fal  meglátogatása a  Juyong bástyánál. A  6,400 kilóméter hosszú fal az ókori kínai civilizáció szimbóluma és az emberi történelem egyik legnagyobb építménye. Ezt követően a Ming császári sírokhoz utazunk amely 13 kínai császár mauzóleuma. Majd modern kontrasztként az Olimpiai Park következik. Kívülről megtekinthető a Nemzeti stadion, amelyet csak madárfészeknek hívnak valamint a Nemzeti Viziközpont köznyelven csak vízkocka. Este vacsora egy helyi étteremben.

 

3. nap:  Peking - Luoyang (reggeli/vacsora)

Reggeli után egész napos városnézésre megyünk ebben a vibráló mozgalmas városban, amely a Tiananmen Téren kezdődik. A  mintegy 405.000 m2 területű tér a világ legnagyobb köztere. Innen a Tiltott városba utazunk tovább,  az ősi palota Peking modern központjában. Délután a Nyári palota következik hatalmas parkjaival, tavakkal, amely a császári udvar nyári tartózkodási helye volt. Este továbbutazás hálókocsis vonaton Luoyangba. Korai vacsora, vagy vacsora csomag.

 

4. nap: Érkezés Luoyangba (reggeli/vacsora)

Korai reggeli után a Shaolin Templom látogatásával kezdünk, amelyet 495-ben építettek a Shaoshi hegycsúcson, innen kapta a nevét.  A monostor a mai napig hatalmas műgyüjteménnyel rendelkezik, amelyben több, mint 400 darab kőfaragás, több, mint 250 fafaragvány és 500 falfestmény található, melyeket a Ming dinasztia idején készítettek. A Shaolin monostortól nyugatra található az un. Dagobas erdőben, mint szabadtéri múzemban mintegy 200  kőemlékmű. Majd a Templom és torony erdő valamint egy igazi  Kínai kung-fu bemutató következik.  Ezt követi a  Longmen barlangok látogatása. A barlang 12 kilométerre található a mai modern Luoyangtól, két hegy között van, ahol 1352 barlang 100,000 szobor, 40 pagoda és 3600 tábla írás buddhista szöveggel. Egy finom vegetariánus vacsorát költhetünk el Shaolinban. 

 

5. nap: Hszian (reggeli/vacsora)

Korai reggeli után a Fehér ló templomot   látogatjuk meg, amely Kína egyik legrégebbi temploma.  Kivűlről a templom úgy néz ki, mint a szokásos kínai ornamentikákkal díszített épületek, élénk színekre festve és a bányászvárosokra jellemző mintákkal díszitve. Valójában ez a legeredetibb, legszentebb templom az egész tartományban. A következő program egy helyi  Buddha Templom meglátogatása. Továbbutazás Hszianba szuperexpressszel. Érkezés után transzfer egy helyi étterembe vacsorázni, majd a szállodába.

 

6. nap : Hszian / Shanghai (reggeli/vacsora) 

Reggeli után a  Terrakotta harcosok múzemával kezdünk, amely az első kínai császár sírja. Több, mint 6000 agyagba öntött katona, tiszt, lovak és kocsik lettek a császárral eltemetve. Ezt követően a Vadlúd Pagoda következik, amelyet 652-ben építettek. A programot a Tang dinasztia alatt épített hsziani városfallal zárjuk. Korai vacsora vagy vacsoracsomag. Ezt követően vonatra szállunk Shanghai felé, éjszaka a vonaton.

 

7. nap: Érkezés Shanghaiba (reggeli/vacsora)

Érkezés után transzfer a szállodába, útközben reggelizés, a szállodában rövid pihenő. Majd városnézés: Nanjing Road, a Bund,  TV Torony helyszínekkel. Ezt követően szabadidő. Vacsora egy helyi étteremben, szállás a szállodában.

 

 8. nap : Shanghai (reggeli/vacsora)

Reggeli után egész napos program Shanghaiban. A   Yu Yuan Garden, egy hagyományos kínai park csodás pavilonokkal, miniatűr  hidakkal és tavakkal. Ezt követi a  Jade Buddha Templom. A nevét az ott található két,  jádéból faragott   Sakayamuni Buddha szoborról kapta. 1882-ben épült, ókori szobrokkal, ritka festményekkel és buddhista feliratokkal van díszítve. Vacsora egy helyi étteremben.

 9. nap: Shanghai elutazás (reggeli)   

Reggeli után transzfer a pályaudvarra ahol a Maglev Train szuper-expressz szállít a repülőtérre.

 

***Program vége***

 

 

ÁRAK CSAK LEKÉRÉSRE!

Kérjen ajánlatot: info@chib.hu 

 

Az árak tartalmazzák:

 

 •  szállás 2 ágyas szobában a választott hotelben
 •   reggeli és vacsora
 •   privát transzferek (reptér/vonatállomás/hotel, hotel és a városnéző programok kiindulási helyei között)
 •   vonatjegyek a leírás szerint
 •   autóbusz és idegenvezető a programokon
 •   belépők a programban leírtak szerint

 

 

Az árak nem tartalmazzák:

 

 •   nemzetközi repülőjegy
 •   belföldi repülőjegy
 •   vízumdíj
 •   balesetbiztosítás
 •   egyéb személyes kiadások
 •   borravalók

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!