Peking - Hszian - Hajóút a Jangce folyón - Shanghai

Kína > Peking > Peking

Kínai körutazás hajóúttal összekötve és hosszabbítási lehetőséggel

Szállás típusaSzálloda ***

EllátásFélpanzió

Utazás módjaRepülő

Már0 Ft / fő-től

PEKING - HSZIAN - JANGCE HAJÓÚT - SHANGHAI

 

Hosszabbítási lehetőség: Chengdu 2 éjszaka

 

11 NAP / 10 ÉJSZAKA

 

Indulási dátum: tetszés szerint választható

Ellátás: félpanzió

Szállás: 3*, 4*-os hotelekben

 

 

Program:

 

1. nap  Megérkezés Pekingbevacsora
Érkezés Pekingbe, transzfer a repülőtérről a szállodába. A nap hátralévő részében pihenés, szabadidő. Vacsora egy helyi étteremben.

 

2. nap Peking (reggeli/vacsora)

Reggeli után városnézés, amely a  Tian'anmen téren kezdődik, amely a legnagyobb városi tér, azután pedig a Tiltott város, amely a legnagyobb ókori királyi park a világon. Majd a Menny temploma  következik, amely égszínkékre van festve.  Érezhető a tökéletes harmónia az építészet és a természet, valamint a kínai emberek békeszeretete között. Könnyű elképzelni milyen élénk, színes és mozgalmas volt a nagy áldozatokat bemutató mise a jó termés reményében. Vacsora egy helyi étteremben.

 

3. nap  Peking (reggeli/vacsora)
Délelőtt utazás a 75 km távolságra lévő jáde manufaktúrába, majd a Kínai Nagy Fal  következik a  Juyong bástyánál, végül a  Ming sírok,  ahol 13 Ming dinasztiából származó kínai császár lett eltemetve. Ezt követően rövid  látogatás az Olimpiai parkban. Vacsora egy helyi étteremben.

 

4. nap Peking- - Hszian (reggeli/vacsora)

Reggeli után a Liulichang negyed meglátogatása, amely Peking belvárosában található és amely a hagyományos kínai kézművestermékek, ékszerek, dísztárgyak, továbbá régiségek árusításával foglalkozó üzleteiről hires. Ez Peking legrégebbi városnegyedeinek egyike. Aztán a Da Shi Lan meglátogatása aminek történelme 570 éves múltra tekint vissza. A Ming dinasztiáhoztartozó Yong Le császáruralkodása alatt, 1430-ban építették. Da Shi Lan utca 375 méterhosszú és 26 üzlet található itt. Ezt követi a Pekingi olimpiai park  ahol a Nemzeti Stadion- vagy közismertebb nevén Madárfészek, és a Nemzeti Viziközpont nézhető meg kívülről. Továbbutazás repülővel Hszianba. Vacsora egy helyi étteremben.

 

5. nap Hszian (reggeli/vacsora)

Reggeli után egész napos program, amely a  Terrakotta Harcosok múzeumával  kezdődik. Ez a világ egyik legfontosabb régészeti lelete. Katonák, lovak, járművek hadi rendben agyagba öntve. Majd egy lakkműves manufaktúra és a Tang dinasztia idején épített Vadlúd Pagoda látogatásával folytatódik. Vacsora egy helyi étteremben.

 

6. nap  Hszian - - Chongqing, behajózás (reggeli)

Délelőtt a Shaanxi Történeti  Múzeum és az  Ókori városfal meglátogatása, majd délután továbbutazás repülővel Chongqingba. Érkezés után transzfer a kikötőbe, hajóraszállás, és megkezdjük csodálatos hajóutunkat a Jangce folyón.

 

7. nap Jangce hajóút (reggeli/ebéd/vacsora)
Reggel indulás  Chongqingból. Az első kirándulás  Fengdu, Shibaozhai vagy Wanzhou, -  amely a folyó helyi aktuális vízállási viszonyainak függvényében alakul.

 

8.nap Jangce hajóút (reggeli/ebéd/vacsora)
A mai napon a Három  Szurdok meglátogatása következik, nevezetesen a Qutang Gorge, a Wu Gorge és a  Xiling Gorge, amelyek a Daning folyón érhetők el. Este  zsilipelés a folyón.

 

9. nap  kikötés  Yichang- -Shanghai (reggeli/vacsora)
Kikötés Yichangban, reggel a hajó elhagyása. Ezt követően a Három Szurdok Gát megtekintése. Aztán transzfer a repülőtérre, továbbutazás Sanghaiba. Érkezés után transzfer a szállodába, pihenés. Vacsora egy helyi étteremben,

 

10.nap Shanghai (reggeli/vacsora)
Reggeli után egész napos városnézés:  Jade Buddha Templom,  a Yuyuan Garden park, az  Old Street, az  Oriental TV Torony, a Nanjing Road  továbbá a Bund, Shanghai hires vízparti sétánya meglátogatásával. Vacsora egy helyi étteremben

 

11. nap Elutazás - Shanghai (reggeli)
Reggeli után transzfer a Pudong nemzetközi  repülőtérre.  

 

Árak csak lekérésre!

 

Hosszabbítás: 2 éjszaka Chengdu

 

1.nap Chengdu ( reggeli/vacsora)

Érkezés Chengdu repülőterére. Transzfer a szállodába, szabadidő. Vacsora egy helyi étteremben.

 

2.nap  Chengdu (reggeli/vacsora)

Egésznapos kirándulás a Leshan Buddha szoborhoz. Ez a világ legnagyobb Buddha szobra, amely a gyönyörű Leshan nevű parkban található, Chengdutól mintegy két-három órás autózásra. A gigantikus Buddha, amelyet a kínaiak Dafo-nak neveznek, egy hegyoldalból lett kifaragva. A magassága 71 méter, és több, mint 90 évig tartott az elkészítése. Ma az UNESCO világörökség részeként van nyílvántartva. Este a  Magical Face Change előadást élvezhetik a Sichuan Opera színpadán. Vacsora egy helyi étteremben

 

3.nap Chengdu - elutazás (reggeli)              

Reggeli után egésznapos kirándulásra indulunk a  Chengdu  Kutató Bázis   Óriás Panda Tenyésztő Vadaspark meglátogatására. A legelsők között kialakított, és a legfontosabbak közé tartozó 540 hektár területű park valóban a legjobb lehetőség a pandák megfigyelésére a saját természetes környezetükben. Később transzfer a repülőtérre, elutazás.

 

Árak csak lekérésre!

 

 

Az árak tartalmazzák:

 

Ø  szállás 2 ágyas szobában a választott hotelben 

Ø  reggeli és vacsora

Ø  privát transzferek (reptér/vonatállomás/hotel, hotel és a városnéző programok kiindulási helyei között)

Ø  autóbusz és idegenvezető

Ø  belépők a programban leírtak szerint

 

 

Az ár nem tartalmazza:

 

Ø  nemzetközi repülőjegy

Ø  belföldi repülőjegyek

Ø  Chengdu hosszabbítás felára

Ø  vonatjegyek

Ø  vízumdíjak

Ø  balesetbiztosítás

Ø  egyéb személyes kiadások

Ø  borravalók

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!