Körutazás Kínában tengerparti nyaralással

Kína > Hainan > Sanya

Peking és Sanya

Szállás típusaSzálloda ****

EllátásReggeli

Utazás módjaRepülő

Már520 EUR / fő-től

 

KÖRUTAZÁS ÉS 

TENGERPARTI NYARALÁS SANYA SZIGETÉN

 

9 nap / 8 éjszaka

 

 

Indulási dátum: tetszés szerint választott időpontban

Ellátás: reggeli

 

         1. nap: Érkezés Pekingbe

        Érkezés után transzfer a szállodába. Később a Nemzeti Stadion valamint a Nemzeti Viziközpont kívülről történő meglátogatása. Ezt követően szabadidő. Szállás a hotelben.

        2. nap: Peking (reggeli)

Regeli után a Yuanmingyuan park meglátogatása, amely a legnagyobb királyi park Kínában és a Quing dinasztia legvirágzóbb időszakában lett építve. A park három kertből áll: Yuan Ming, Szalmavirág-forrás és Szépforrás nevű kertek. A dinasztia öt császára, Yong Zheng, Qian Long, Jia Qing, Dao Guan és Xian Feng ezekben a kertekben éltek, innen vezették az országot, itt tartották fenn a császári udvart. Ezért birodalmi kerteknek is nevezték a parkot. Ezt követően egy gyöngy manufaktúrát látogatunk meg. Majd Peking főtere, a világ legnagyobb köztere, a Tiananmen tér következik, amely már az első pillanatban lenyűgöz hatalmas méreteivel. Ezt követően a Mao emlékmúzem és a Népi hősök emlékművét nézzük meg. Délután a Tiltott város meglátogatása következik, amely a Ming és Quing dinasztiákból származó 24 kínai császár palotája volt és amely a világ legnagyobb ókori építménye. Sétánk során láthatóvá,  tapinthatóvá és átérezhetővé válik a kínai történelem e fontos helyszín által. A palota után a pekingi Hutong negyedet látogatjuk meg, amely szűk utcáival, régi épületeivel Peking egyik legsajátosabb része. Majd a Beihai tó szép vidékét ismerjük meg. Vacsora után visszautazás a szállodába. Szállás a hotelben. 

3. nap: Peking (reggeli)

Reggeli után egy Jade manufaktura valamint a 75 km távolságban található Nagy Fal és a Juyong bástya  meglátogatása, amelyek az ország jelképeivé váltak és jól mutatják a kínai tudomány fejlettségét. Szinte hihetetlen, hogyan voltak képesek ilyen hatalmas méretű építményt létrehozni a régmúlt idők fejletlen eszközeivel. Ezt követően a Ming sírokat nézzük meg, ahol 13, a dinasztiából származó császár van eltemetve - a főváros Nanjingból Pekingbe történő áthelyezését követően. A hely különlegessége, hogy ez az egyetlen nagy méretű palota, amelyet kámfor fából építettek. Vacsora a Wangfujing utca egyik éttermében, majd szabadidő, vásárlás. Szállás a hotelben.  

4. nap:Peking (reggeli)

Mai utunk először a Nyári Palotához vezet, amely a legnagyobb királyi park, gondosan ápolt, szép környezet, az Államtanács által 1960-ban Kína legfontosab kulturális műemlékei közé lett sorolva. A csodálatos tájkép mellett számos nagyszerű példát láthatunk itt a többszázéves kínai építészet remekeiből.

Ezt követően a Selyem múzeum látogatása következik. Délután szabadidő. Este pedig Kungfu vagy akrobatikus bemutatón veszünk részt. Azután  pekingi kacsa vacsora lesz egy helyi étteremben. Szállás a hotelben.

5. nap: Peking/Sanya(reggeli)   

Reggeli után transzfer a repülőtérre, továbbutazás  Sanya szigetére, amelyet a kínai Hawai-nak is szoktak nevezni. Szállás a hotelben.

6. nap:Sanya (reggeli)

Reggeli a szállodában.

Szabadidő, fürdés a szigeten vagy kirándulás repülővel Makaóba.          

7. nap: Sanya (reggeli)

Reggeli. szabadidő, pihenés a szigeten. 

8. nap: Sanya (reggeli)

Reggeli. szabadidő, pihenés a szigeten. 

9. nap: Sanya elutazás (reggeli)  

Reggeli a hotelben, majd transzfer a repülőtérre, hazautazás.

 

***Program vége***

 

 

Árak csak lekérésre!

Kérje ajánlatunkat: info@chib.hu 

 

Az ár tartalmazza:

4 éj Peking, 4 éj Sanya szállás reggelivel  

Privát transzfer, idegenvezető és belépők a leírás szerint

Repülőjegy illetékkel: Beijing/Sanya

1 üveg ásványvíz minden nap  

 

Az ár nem tartalmazza:

Nemzetközi repülőjegy 

Ebéd és vacsora (helyi ebéd és vacsora 6 €/fő/étkezés, pekingi kacsa vacsora 12€/ fő/)

Egy napos Macau városnézés

Borravalók 

 

A programváltoztatás jogát fenntartjuk!